Hair is my love
Colour is my passion
What is yours?

Suvi Salonen Hair & Makeup

Parturi – Kampaaja – Meikkaaja

Voiko edelleen vuosien jälkeen rakastaa näin paljon hiuksia ja niiden käsittelyä?

Kyllä voi.

Kuuntelen toiveitasi, ehdotan arkeen ja juhlaan sopivia vaihtoehtoja ja pidän kokonaisuuksien luomisesta. Minulle on tärkeää, että pärjäät hiuksien kanssa myös kotona ja huomioin tämän suunnittelussa. Opetan, opastan, autan parhaan ammattitaitoni mukaan. Voit kysyä minulta neuvoa, autan enemmän kuin mielelläni.

Olen myös meikkaaja/maskeeraaja ja minulla on pitkä kokemus kampauksista. Suunnittelen mielelläni kanssasi juhliisi sopivimman kokonaisuuden huomioiden tilaisuuden luonteen, paikan ja asun mukaan.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Suvi

Can you still after all these years love hair so much?

Yes I can!

I listed to your needs and I also give my professional opinion, how your hair would work best and would be easy to maintain at home. I teach and help you the best way that I can. You can ask my professional opinion any time, I will gladly help!

I am also a makeup artist and I have long experience on hair updos and all sort of occational hairdo’s.

My english is not perfect, but I really enjoy good conversation in english too!

You are warmly welcome!

Suvi

Työskentelen – I am working

Työskentelen Bob & Bangsissä Espoon Niittykummussa. Liike sijaitsee Kauppakeskus Niityssä Niittykummun metroasemalla. Teen pääasiallisesti maanantaista perjantaihin asiakkaita joustavasti sopimuksesta 9-20. Ajat ovat koko ajan 6kk eteenpäin auki ajanvarauksessa 10-18, myöhäisempiä ilta-aikoja (klo 18->) teen sopimuksesta.

Huomioithan, että nettivarauksesta varatessasi varaus päättyy aina klo 18, joten jos haluat pidemmän kuin 2h ilta-ajan alkaen klo 16, täytyy se tehdä varaamalla puhelimitse tai viestillä minulle.

Teen tämän lisäksi isompia hääkeikkoja ja muita tilaisuuksia lauantaisin. Nämä tulee varata hyvissä ajoin, jotta saan ne kalenteriin järjesteltyä. Autan mielelläni kaikenlaisten tilaisuuksien kanssa ja minulla on pitkä kokemus myös hääaikataulutuksesta. Ota yhteyttä suvisalonenhairandmakeup@gmail.com.

I am currently working at Bob & Bangs Niittykumpu Espoo. We are located inside Kauppakeskus Niitty at the Niittykumpu metro station.  I work mainly from monday to friday from 9am to 8pm. Times are available for online booking 6months ahead, so it is easy to book your appointment in advance. I strongly recommend that expecially on evening appointments.

If you use online booking , notify that it is setteled latest at 6pm. So if you want a longer coloring appointment that starts after 4pm, you have to message me or  call to salon.

I also do bigger wedding parties on saturdays and other bigger events. You should book these events as early as possible, so I can arrange my schedule. I am glad to help with all kinds of events and I have a long experience on wedding schedules.

Tuotteet, joita käytän – Products that I mainly use

Wella -värit

Vision Haircare

Olaplex

Brazilian Bond Builder

Eleven – Australia 

Four reasons muotoilutuotteet

Palvelut

  • Tarkat hiustenvärjäykset yksinkertaisista töistä, haastaviin tekniikoihin Wellan parhailla väreillä. Käytössä myös Luximan sävyt.
  • Hiusten monipuoliset leikkaukset koko perheelle huomioiden hiusten laatu ja kasvusuunnat. Hiustenleikkaus on tärkein osa-alue työssä ja hyvällä hiustenleikkauksella pärjää kuukausia.
  • Kauniit kampaukset ja meikkaukset tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Teen mielelläni myös meikkaus- ja kampauskeikkaa juhlapaikoille pääkaupunkiseudun alueella.
  • Kulmien muotoilut ja ripsien tarkat värjäykset.
  • Olaplex    ja Brazilian Bond Builder  käsittelyt värjäyksien tai hiustenleikkauksen yhteydessä.
  • Meikki- ja kampauskurssit tilaajan tilassa

 

Hinnasto

Parturityöt miehille

Hintoihin on lisätty voimassa oleva alv. 24%. Lasten hiukset tulisi pestä ja selvittää ennen liikkeeseen saapumista. Kerrothan heti mikäli sinulla on jotain yliherkkyyksiä tai hajusteallergiaa. Teen myös mielelläni parran siistimisiä koneella ja saksin. Varaathan tähän sopivan palvelun ajanvarauksesta.

Bob & Bangs

Kampaamotyöt naisille

Kerrothan saapuessasi mikäli haluat käytettävän hajusteettomia tuotteita hiustesi käsittelyssä. Mikäli kärsit hajusteyliherkkyydestä, ilmoita siitä myös ennakkoon ja varaa aamun ensimmäinen aika. Aikoja on tarjolla klo 6.30 alkaen.

Hinnasto voimassa 5.2.2020 alkaen. Hinnat sisältävät voimassa olevan alv 24%. Lasten hiukset tulee olla puhtaat ja selvitetyt.

Bob & Bangs

Hinnasto perustuu aikaan ja käytettyihin tuotteisiin ja väreihin.

Erikoisvärjäys on aina hiuskohtainen ja hinta suuntaa antava. Vaalennus jo värjäyttyyn hiukseen on erikoisvärjäys ja vaatii aikaa.
Vaalennus ja raidoitus ei sisällä taittokäsittelyä pesupaikalla puhtaan vaaleaksi. Varaa se lisäpalveluista!

Hinnat voimassa 5.2.2020 alkaen. Suuntaa antavan hinnaston löydät ajanvaraussivulta.

Hinnat voimassa 5.2.2020 alkaen. Teen kaikenlaisia kampauksia arkeen ja juhlaan, minulla on niistä pitkä kokemus. Mielelläni annan vinkkejä ja autan asuun sopivan tyylin löytämisessä. Voit laittaa vaikka sähköpostia tilaisuuden luonteesta ennakkoon, niin voimme yhdessä miettiä tyyliä jo valmiiksi. Viestiä voi laittaa suvisalonenhairandmakeup@gmail.com osoitteeseen.

Bob & Bangs

Käytän vain laadukkaimpia pidennyksiä
BpHair– ja Simply natural

Teippituuhennoshuolto               70€/h
Teippipidennyshuolto                  70€/h

Huollot hinnoitellaan aikaperusteisesti työmäärän mukaan, yleensä huoltoon riittää 45min – 1h tuuhennoksissa.

Olaplex tehohoito sopii myös pidennyksille!

Bob & Bangs

Kampaus ja meikkikeikat juhlapaikoille

Teen liikkeen ulkopuolelle keikkaa lauantaisin. Nämä tulee varata hyvissä ajoin, jotta on mahdollista muokata olemassa olevaa varauskalenteria. Minimiveloitus keikkatöissä lauantaisin on 500€. Keikkatyö hinnasto sisältää kampaus- ja meikkitavaroiden työpisteen pakkaus ja purkukustannukset. Työpisteen järjestelyyn menee noin 30min ja 30min purkamiseen.

Teen mielelläni keikkatöitä pääkaupunkiseudulla suoraan juhlapaikalla. Minut voit tilata tekemään kampauksia ja meikkejä häihin, syntymäpäiville, vuosijuhlaan ja muihin tilaisuuksiin. Hintoihin lisätään matkakustannukset edestakaisin. Koekampaus ja meikki toteutetaan ajan kanssa (koekampaus ja meikki 2h) ja mietitään kokonaisuus kohdalleen. Häähinnastoa voi soveltaa myös muihin tärkeisiin tilaisuuksiin, joissa halutaan teettää myös koeversiot ennakkoon. Myös ennakkomaksu kokonaan onnistuu, niin voit juhlapäivänä nauttia vain itse tilaisuudesta! Laita viestiä toivomastasi päivästä ja tilaisuuden luonteesta suvisalonenhairandmakeup@gmail.com osoitteeseen.

Hinnasto paikan päällä tehtynä, hintaan lisätään mahdolliset matkakustannukset. Hinta sisältää alv.24%.

Kampaus 90€
Meikkaus 90€
Kampaus ja meikkaus 170€
Hääkampaus 120€
Häämeikki 120€
Koekampaus ja meikki 75€/h

Meikkaukset

Meikkaukset ovat tärkeä osa erilaisiin tilaisuuksiin valmistautumista.
On hyvä muistaa, että ammattilaisen tekemänä meikki kestää kauniina koko illan. Teen meikkauksia hyvin kevyistä meikeistä voimakkaampiin silmämeikkeihin.
Tärkeää on tehdä kantajalleen sopiva meikkaus ja sitä voidaan säädellä hyvin meikin voimakkuudella.
Meikkauksessa otetaan huomioon tilaisuuden luonne, asukokonaisuus ja hiustyyli.
Myös persoona on olennainen osa meikkausta!

Meikkipohja 15min                     20€
Päivämeikki 30min                      45€
Juhlameikki 1h                            80€
Häämeikki  75min                     100€
Koemeikki                                   65€/h

Henkilökohtainen meikkiopetus  80€/h

Päivämeikki (meikkipohja, kevyt silmämeikki, kulmat, varjostukset, huulet. Lisäripsitupsut +5€)
Juhlameikki (kulmien muotoilu, meikkipohja, voimakkaampi silmä- tai huulimeikki, korostukset/varjostukset, lisäripsitupsut)
Häämeikki (laajempi kuvaus omassa hinnastossa, sisältää tunnin koemeikin)
Meikkiopetus (taitotason mukaan, kaikki opetukset lähtevät kunnollisen pohjameikin teosta eteenpäin ja mennään asia kerrallaan aikataulun mukaan. Räätälöidään sopivaksi tilanteen ja asiakkaan kiinnostuksen kohteiden mukaan.)

Ripsien värjäykset ja kulmien muotoilut

Teen erittäin tarkat ja siistit kulmien muotoilut ja värjäykset.
Minusta on tärkeää, että ne ovat luonnolliset ja kantajalleen sopivat.
Väreinä minulla on käytössä ripsiin sinimusta
ja kulmille harmaa, vaaleanruskea, tummanruskea ja musta.
Otan iholta pois ylimääräisen värin värjäyksen yhteydessä, jotta lopputulos on kaunis. Voit turvallisin mielin varata palvelun vaikka juhlapäiväksi, takaan että kulmat näyttävät hyvälle ja luonnolliselle!

Voit varata nämä myös lisäpalveluna hiusten värjäyksen yhteyteen.

https://www.bobbangs.fi/menu

Hääpalvelut

Hääpalvelut kannattaa varata hyvissä ajoin. Hääpalveluihin kuuluu olennaisena osana kokonaisuuden miettiminen.
Kokonaisuuteen kuuluu hiustenleikkaus, mahdolliset värjäyskäsittelyt ja hiusten hoitaminen kuntoon hyvissä ajoin ennen juhlapäivää.

Hääkampaukseen kannattaa teettää kunnollinen koekampaus (1h), jonka aikana tehdään kampaus mahdollisimman lähelle toivottua lopputulosta. Erinomaisia kampauskuvia löytyy Googlesta ja Pinterestistä hakusanoilla wedding hair. Näitä kannattaa käydä katsomassa ja vaikka meilata minulle omat suosikit ennakkoon ennen koekampauspäivää. Tällöin on jo jotain tietoa millainen tyyli miellyttää ja se helpottaa lopullisen kampauksen suunnittelussa. Tämän ansiosta hääpäivänä ei tarvitse miettiä millainen kampaus tulee, vaan voit rauhassa keskittyä nauttimaan päivästä!

Häämeikin osalla toimin samoin, koemeikki on hyvä (1h) tehdä kunnolla jotta voidaan määrittää toivottu silmämeikin vahvuus ja väritys. Varsinaisena päivänä meikki tehdään erittäin tarkasti ja koemeikkiä mukaellen, mutta vielä voi tarpeen mukaan meikkiä vahvistaa. Kulmiin satsaan myös paljon aikaa ja teen vahvistuksen karva kerrallaan, jotta lopputuloksesta tulee todella kaunis kokonaisuus. Meikkaus on tärkeä osa hääpäivää ja se kannattaa myös varata kestävän meikin varmistamiseksi.

Laita sähköpostia tärkeästä päivästäsi minulle, niin kerron mielelläni ajatuksia ja ideoita hius- ja meikkityyliäsi koskien. Viestiä voi laittaa suvisalonenhairandmakeup@gmail.com osoitteeseen.

Meikki- ja kampauskurssit

Henkilökohtainen kampausopetus 80€/1h

Tuntuuko ettet tiedä miten tehdään kiharaa tai muotoillaan hiuksia? Opetan henkilökohtaisesti myös mielelläni pärjäämään hiustesi kanssa. Opetellaan kiharrusta ja helppoja kikkoja auttamaan arjessa. Myös yksinkertaiset letitykset ja kiinnitykset voidaan opetella tunnin aikana.

Henkilökohtainen meikkausopetus 80€/1h

Opettelemme yhdessä meikkaamaan! Näytän keskeisimmät pääkohdat taitojen mukaan. Tunnissa ehtii tehdä joko hyvän pohjan ja kevyen silmämeikin tai hyvän pohjan, rajaukset ja voimakkaamman huulimeikin. Voit myös ottaa kahden tunnin opastuksen, jossa ehtii kattavasti käymään läpi meikkaamisen saloja. Samalla katsomme sopivat tuotteet ja välineet ja voit niitä myös minulta ostaa. Tervetuloa!

Henkilökohtainen hiustenlaitto-opetus 80€/h

Koetko ettet osaa laittaa hiuksiasi? Haluaisitko apua ja opetusta? Tunnissa ehditään hyvin jo käymään muutama perusasia läpi ja opetan sinulle tuotteet ja välineet, millä juuri sinun hiuksesi saadaan kauniisti asettumaan. Voit myös hankkia sopivimmat tuotteet ja välineet harjoista sähkölaitteisiin asti. Useimmiten tehot ja lämpötilat vanhoissa välineissä eivät riitä saamaan hiuksia niinkuin kampaajalla laitettuna. Tervetuloa!

Ryhmille voin tulla järjestämään tilaisuuden teidän tilaanne pääkaupunkiseudulla, hinta on 100€/h. Minimi-aikaveloitus 4h.

Varaa aika

Suvi Salonen

Parturi-kampaaja ja meikkaaja-maskeeraaja. Toiminut alalla yli 20 vuotta. Edelleen seuraa tarkasti alan uutuuksia ja kokeilee itseään innostavimpia nopeasti niiden saavuttua. Kouluttautuu ja kouluttaa, opastaa ja opettaa. Syvä rakkaus hiusten parissa toimimiseen ja erityisosaaminen on värjäyksissä, leikkauksissa, kampauksissa ja meikeissä. Tarkka, nopea, ystävällinen ja huumorintajuinen. Saa paljon kiitosta lämpimästä asiakaspalvelusta ja luonnollisesta persoonaan sopivasta hiusten viimeistelystä. Erityisesti asiakaspalvelu, parhaalla mahdollisella tavalla, on sydäntä lähellä.

Palautteita

Asiakaslähtöinen, huomioiva, joustava, monipuolinen ja ennen kaikkea osaava tekijä.
Persoona on empaattinen, idealistinen, impulsiivinen ja lämminsydäminen, tuntee hyvin myös huumorinhetket.

Suvi on positiivinen, sympaattinen, välitön, rauhallinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija, jonka luokse olen asiakkaana aina palannut ja jota olen ilolla suositellut muillekin.

Olen ollut Suvin asiakkaana jo noin kahdenkymmenen vuoden ajan. Suvi on välitön asiakaspalvelija, jonka seurassa on hyvä olla ja äärimmäisen taitava parturi-kampaaja-maskeeraaja, joka on tehnyt vuosien aikana hiustenleikkuuni, värjäykset ja mm.hääkampaukseni sekä – meikkini, muiden juhlameikkien ja -kampausten lisäksi. Vuosien aikana on hiukseni hoidettu erittäin ammattimaisesti ja olen saanut aina kokonaisvaltaista sekä upeaa asiakaspalvelukokemusta Suvin tuolissa. Kokonaisuuden vuoksi olenkin käynyt ja tulen edelleenkin käymään vain Suvilla. Hänen tuolissaan tuntuu aina tervetulleelta ja siltä, kuin tulisi kotiin.

Suvi on kampaaja, jonka tuoliin on aina ilo palata. Hänen aurinkoinen olemuksensa ottaa sinut vastaan jo heti saapuessa, ja laatuun voi aina luottaa. Suvi on huippuammattilainen, joka miettii juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja tekee työnsä huolella ja hyvällä energialla. Vaaleiden raitojen tekemisessä en luota yhteenkään kampaajaan samalla tavalla kuin Suviin.
Suvi teki minulle aikoinaan myös hääkampauksen ja -meikin ja jälki oli kertakaikkisen upeaa. En ole koskaan tuntenut itseäni niin kauniiksi kuin sinä päivänä, ja mikä parasta, sekä kampaus että meikki olivat täysin mintissä vielä yön pikkutunteina tanssilattialla!
Suvi on se kampaaja, jota voin aina suositella ja hänen tuoliin istuessa tietää aina, että homman ollessa valmis tulee näyttämään upealta ja lisäksi olemaan hyvällä ja iloisella fiiliksellä.

Suvi on kampaaja, joka ylittää odotukset. Jo 10 vuoden ajan, ja joka ikinen kerta. Tähän kun lisätään mitä mainioin persoona ja välitön läsnäolonsa, yhdistelmä on sellainen, jota saa muualta hakea. Kampaajalle on aina ollut ilo tulla ja poislähteminen on jopa haikeaa. Jotkut ihmiset säteilevät hyvyyttä, Suvi kuuluu heihin. Heidän läsnäolossaan voivat kaikki hyvin.

Aivan mieletön silmä, mikä kenellekin käy💕 Kyllä teit ihmeitä jokunen vuosi taaksepäin hetkelleni parrasvaloissa Linnan juhlissa!

Superhyvä leikkaaja ja värjääjä, jonka vuoksi ajoin aikanaan kuukausittain Espoosta Lohjalle saakka ”tukkahuoltoon”.  Sydämellinen ja välitön superammattilainen, jolle voi ohjeeksi sanoa vain:”Tee jotain.” Ja aina hyvä lopputulos!

Olet rohkea,huomaavainen ja taitava. Olet innostunut ja rohkaiset myös muita. Reilu ja inspiroiva. Sinun kanssa on helppo keskustella ja osaat kuunnella. Työskentely kanssasi oli mukavaa, rentoa, kannustavaa ja sinuun voi luottaa. Aina valmis auttamaan.

Timantinkova ammattitaito, yksilöllinen ja lämmin asiakaspalvelu, pettämätön tyylitaju – siinä Suvi tiivistetysti. Tavatessamme vuonna 2012 olin parin kampaamokäynnin jälkeen jo niin vakuuttunut, että matkustutin Suvin Espoosta Raumalle tekemään minulle morsiuskampauksen ja -meikin. Lopputulos oli täydellinen! Myös kaasojen upeat häälookit hoituivat, kaikki aikataulussa ja huolellisesti. Sen jälkeen olen vuosien varrella aina kun mahdollista pyrkinyt Suvin käsittelyyn, eri paikoissa minne ura ja perhe on häntä kuljettanutkaan. Suvi on stailannut minut myös nykyiseen LinkedIn -profiilikuvaani. Suvi kuuntelee tarkasti asiakkaan odotuksia ja toiveita, mutta antaa myös aina oman vakuuttavan näkemyksensä, piirre jota arvostan kampaajassa kovasti. Lämmin suositus!

Suvi on erittäin taitava hiusammattilainen ja meikkaaja, minkä lisäksi hän on täydellinen asiakaspalvelija. Olen seurannut häntä yli vuosikymmenen ajan Espoosta Lahteen, Lohjalle ja takaisin Espooseen. Tämä kertonee kuinka paljon häntä ja työnsä jälkeä arvostan. Suvilla on näkemystä ja kykyä toteuttaa juuri sinulle sopiva hiustyyli ja hän tekee sen asiakasta kuunnellen, mutta tarvittaessa oma perustellun mielipiteensä esiin tuoden.

Suvi on korkean luokan ammattilainen. Hän värjää, leikkaa ja kihartaa taidolla ja pitkällä kokemuksella ymmärtäen hiuksen kuin hiuksen sielunelämän. Hän ehostaa ja maskeeraa, tähänkin ammattilaiseksi kouluttautuneena. Monia asioita voi oppia. Mutta se empatia, intuitio ja näkemys henkilöstä sekä tämän persoonasta on sisäsyntyistä, syntymälahjana saatu. Hän pitää ihmisistä. Näkee jokaisessa henkilössä glamouria. Hän näkee toisessa ihmisessä aina sen kauniin puolen ja osaa korostaa sitä. Niin ulkokuorta kuin mieltäkin

Viiden tähden Suvi! Olen istunut Suvi tuoliin jatkaen kuulumisten vaihtoa siitä kun edellisen kerran näimme. Vasta pesupaikalla olen saattanut havahtua siihen ettemme edes jutelleet mitä hiuksilleni tehdään. Tämä kertoo suuresta luottamuksestani Suvia kohtaan, mutta ennenkaikkea hänen ainutlaatuisesta ammattitaidostaan ja tarkasta silmästä toteuttaa hiustaikojaan. Taikojaan Suvi on tehnyt myös juhlameikkien ja -kampausteni  kanssa. Gaaloista kesäjuhliin – aina kauniit bilekestävät ja tyylikkäät toteutukset. Suosittelen Suvia!

Yhteystiedot

Suvi Salonen Hair And Makeup

Palvelen sinua rauhallisessa tilassa yksin ja voit myös ajanvarauksen lisäpalvelusta valita Silence please – rauhallisen palvelun. Tällöin rauhallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota ja jopa musiikki voi olla kokonaan poissa. Kuppi kahvia tai teetä ilman hälinää, miltä kuulostaa?

Tila sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Olarissa osoitteessa Piispanportti 9. Parkkitilaa löytyy runsaasti välittömästä läheisyydestä. Kts. Pysäköinti.

Julkinen liikenne

Matinkylän Metro 600m (länsiväylän toisella puolella)
124,124K Kuitinmäentie
533, 531, 133, 532 Piispansilta
164A, 544, 143A, 146A, 147A, 192VT Länsiväylä

Pysäköinti

Kadunvarressa 4h paikkoja
Parkkihalli Piispanportti 12   190m (maksu 1€/h, samassa kiinteistössä Elixia Länsiväylä, Stepup Dance School, Fysios Selkäcenter)
Länsikeskus (Tokmanni, Nella & Nuttu lastenvaatekirppis, Fitness24seven, keväällä 2022 Lidl)
Prisma Olari 24h (ilmainen halli 3h)

Kauppakeskus Iso Omena 500m (Länsiväylän toisella puolella)
Matinkylä M metro 600m
Pihlajalinna Piispanportin terveysasema 250m

Liike

Lämpimästi tervetuloa!

Lähetä viesti